Boomstronk verwijderen met de stobbenfrees

Het verwijderen van een boomstronk door een stronkenfrees laat bij het uitfrezen bijna geen sporen na en vernielt de grond het minst. Het bloot leggen van de boomstronk is niet nodig. Bij het uitgraven van een boomstronk door een kraan blijft er wel een enorme krater achter.

Boomstronk verwijderen

De maximale diepte dat een stronk weg gefreesd kan worden is 50 cm, maar in de meeste gevallen is een diepte van 20 cm al voldoende. Ook voor het leggen van bestrating is het vaak niet nodig dieper te frezen. Hierbij is circa 20 cm onder maaiveld al voldoende. De fijngemalen pulp van de stronk kan na het uitfrezen worden weg geschept of verteert gemakkelijk in de grond.

Wanneer wij een boomstronk verwijderen, gaan wij met zorg om met uw tuin. Na het weghalen van de boomstronk(en) ruimen wij uw tuin weer netjes op. Na ons vertrek is uw tuin dus weer in dezelfde staat als voor onze komst. Kortom, Groenwereld draagt zorg voor uw tuin.

Onze frees past door iedere gangbare poort
Onze frees past door iedere gangbare poort

Overal inzetbaar

Wij maken gebruik van een freesmachine op rubberen rupsbanden zodat hij in ieder gebied en op iedere ondergrond inzetbaar is. Om er zeker van te zijn dat er geen sporen of verzakkingen van de rupsbanden in uw tuin achter blijven, rijden wij onze freesmachine altijd over 2 cm dikke rubberen platen naar de plek van bestemming. Onze freesmachine is slechts 76 cm breed en zeer wendbaar, waardoor hij door alle gangbare poortopeningen kan. Wij zijn in staat een stronk van iedere diameter te verwijderen, geen stronk is ons te gek!