Over ons

Groenwereld is het vertrouwde adres voor het verwijderen van boomstronken met een strobbenfrees. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met het verwijderen van boomstronken.

Naast onze uitgebreide ervaring hebben wij twee nieuwere zeer compacte en snelle frezen om uw stronk zonder schade perfect uit uw tuin of van uw terrein te verwijderen. Door deze apparatuur zijn wij niet te lang bezig. Dit betekend echter niet dat wij geen tijd voor u hebben. Wij hebben juist meer tijd voor u.

Voordat wij beginnen met ons werk zullen wij altijd met u overleggen wat wij gaan doen en geven wij u adviezen over de diepte waartoe wij de boomstronk verwijderen. Daarnaast leggen wij u uit hoe wij zorgen dat uw tuin of terrein netjes blijft. Op deze pagina leggen wij u graag meer uit over onze werkwijze.

Wij hebben in de 10 jaar dat wij bezig zijn tot heden nog nooit schade aangericht aan eigendommen van de klanten

Voor ons is het zeer belangrijk dat de klant tevreden is. Wij werken bij u altijd zoals wij thuis werken, de werklocatie laten wij dan ook altijd achter alsof wij er niet geweest zijn. Om dit te bewerkstelligen wordt er waar nodig onder andere gebruik gemaakt van platen om uw gras te beschermen of balken bij drempels.

Niets is ons te gek

Niets is ons te gek, wij gaan door waar andere afhaken. Wij zijn in staat om stronken van 1.5 meter doorsnede te verwijderen, met de frees trappen op te rijden en als het nodig is kunnen wij met een kraan de frees naar locatie takelen.