Boomstronk verwijderen in Venray

Snel en vakkundig zonder schade een boomstronk verwijderen in Venray? Groenwereld is het bedrijf gespecialiseerd in het verwijderen van boomstronken in onder andere Venray omstreken.

Vakkundig zonder schade verwijderd

Om uw stronk vakkundig zonder schade te verwijderen, hebben wij in twee stobbenfrezen geïnvesteerd. Een stobbenfrees is de beste manier om uw stronk vakkundig, nauwkeurig en snel te verwijderen. U kunt hier meer lezen waarom de stobbenfrees de beste manier is om een boomstronk te verwijderen.

In bovenstaande video kunt u zien hoe wij vakkundig een stronk verwijderen

Doordat de stobbenfrees op rupsbanden rijd en wij gebruik maken van 2 centimeter dikke rubberen platen, houd u geen sporen, verzakkingen of andere schade over aan uw gazon en tegels.

Stobbenfrees op rubber platen
Door het gebruik van rubber platen houd u geen schade over aan uw grasveld en tegels.

Wanneer wij de stronk uit uw tuin verwijderd hebben, ruimen wij uw tuin weer netjes op. Na ons vertrek is uw tuin dus weer in dezelfde staat als voor onze komst. Kortom, Groenwereld draagt zorg voor uw tuin.

Kosten

Groenwereld biedt niet alleen de meest vakkundige en snelle manier om uw stronk te verwijderen. Wij zetten in op de scherpste prijzen welke concurreren met het zelf huren van een stobbenfrees. Onze prijzen zijn gebaseerd op het aantal stonken, de diameter, de ligging van de stronken, etc. Het is dan ook onmogelijk om hier een bedrag te benoemen. Als u wilt weten wat het kost om boomstronken bij u te verwijderen, kunt u een offerte bij ons aanvragen, dit kan via onze website of simpel via WhatsApp. Wij reken geen voorrijkosten en hebben ook geen verborgen kosten.

Ook bij u

In de regio zijn wij onder andere werkzaam in Overloon, Well, Wanssum, Zeelburg, Meerlo, Tienray, Oirlo, Oostrum, Leunen Arcen, Sevenum en Venray. Ook wanneer u ergens anders in Venray of Nederland woont, kunt u uiteraard contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.